Vil du være frivillig i Gadejuristen?

Gadejuristen søger altid frivillige, så vi kan styrke og udbygge vores hjælp til gadens folk

Vi tilbyder først og fremmest en helt unik opgave, hvor du konkret og mærkbart kan være med til at gøre livet lettere for mennesker, der har allermest brug for det. Som frivillig i Gadejuristen bliver en del af vores super-team af frivillige, som består af en gruppe fantastiske mennesker, der spænder over stor forskellighed – både i alder, baggrund og faglige kompetencer. De er sygeplejersker og sygeplejestuderende, jurastuderende og jurister, ergoterapeuter, socialrådgiverstuderende og socialrådgivere, socialformidlere, psykologer og psykologi-studerende, sprogkyndige, IT-kyndige, grafikere, diverse fagfolk med mere.

Det er et mål i sig selv at sikre og udbygge bredden i vores medarbejdergruppe. Stofbrugere er lige så forskellige som alle andre. Også af den grund har projektet brug for en bred vifte af gode mennesker, som kan bidrage med hver deres engagement, forskellighed og diverse evner og kompetencer.

Som frivillig i Gadejuristen modtager du løbende undervisning af relevante fagpersoner og praktikere, fx om lovgivning, gadejura, stofkulturen, stoflære, behandlingsideologier- og muligheder, narkotikapolitik og kriminalisering.

Vil du gerne være med til at gøre en forskel for Gadens folk som frivillig, så send en mail med en kort ansøgning til kontakt@gadejuristen.dk eller ring til os på 33 31 00 75 og hør nærmere.

Til dig som gerne vil hjælpe, men ikke kan være frivillig

Du kan altid støtte på andre måder

Hvis du ikke har mulighed for at bidrage som frivillig, men alligevel gerne vil støtte vores arbejde, kan man også bidrage på mange andre måder.  F.eks. ved at sende os din aflagte mobiltelefon.

Vi har meget ofte brug for at kunne give brugerne af vores ydelser en mobiltelefon som letter den nødvendige kontakt, eksempelvis under sagsbehandling og relationsarbejde.

På vegne af de mest udsatte borgere – tak!

Donationer også velkommne

Gadejuristen er afhængig af og dybt taknemmelig for al den støtte vi måtte få. Vores arbejde ville ganske enkelt ikke være muligt at udføre uden også økonomiske bidrag fra det offentlige såvel som fra private. Derfor modtages ethvert bidrag med stor tak.

Har du allerede besluttet dig for at give et støttebeløb, følger her vore bankoplysninger:
Reg. nr.: 8401,
konto nr.: 0001023706
MobilePay 86404.

Adresse
Værnedamsvej 7A, 1. sal (baghuset)
1819 Frederiksberg C.
(med Vesterbro på det modsatte fortov)

Reg. og kontonummer: 8401 0001023706
CVR: 25048482
Contact
+45 33 31 00 75
Kontakt@gadejuristen.dk
Hvem er vi?
Sidsel
Anders
Sofia
Rikke
Mia
Henriette
Nikoline
Maria

Gadejuristen, stiftet i 1999, er en privat organisation, der yder udgående retshjælp og andre ydelser til og for udsatte mennesker. Vi finansieres af offentlige midler fra finansloven. Du finder vores vedtægter her.

Ønsker du at involvere dig i frivilligt arbejde, donere tid eller støtte, har du spørgsmål til Gadejuristen, eller kunne vi eventuelt bidrage med noget information, så tag endelig kontakt til os.

Copyright © 2023 - Gadejuristen