Gadejuristen givet to priser af gadefolket

11. december 2017: Under den fantastiske julefest af og for hjemløse på Rådhuspladsen i regi af Foreningen Hjemløse Til Hjemløse, som på flotteste vis havde mobiliseret civilsamfundet i store mængder.  De havde også skaffet fantastisk musik, en af Gadejuristens ynglings, nemlig RasMoney.

Mere end det havde de også skaffet mad og drikke, frivillige frisører, Røde Kors var der også med uddeling af varmt tøj og dyrlægeklinik til de firbenede hjemløse.  Her blev Gadejuristen givet hele to priser af gadefolket, den på billedet her og så også Årets Redningskrans for Gadejuristens indsats på Christianshavns Torv i sommer. Tusind Tak!

Gadejuristen gives gadefolkets pris

17. oktober 2017: Gadejuriten blev i dag givet Hjemløseprisen 2017. Vi er meget taknemmelige og beærede. Tusind Tak, hvilken glædelig overraskelse og så endda overbragt af selveste IDIOTIET.

SPORTGOODSFONDENs hæderslegat til Gadejuristen

21. december 2021: Det er en stor glæde i dag at have modtaget SPORTGOODSFONDENs anerkendelse af Gadejuristens indsats og arbejde for og blandt socialt udsatte borgere. SPORTGOODSFONDEN har også tidligere støttet vores arbejde, nemlig i forbindelse med udarbejdelse og trykning af bogen “skadesreduktion med J Key Cards”. Vi er dybt taknemmelige og beærede. Tusind Tak!

International pris tildelt stifter af Gadejuristen, Nanna W. Gotfredsen

6. november 2011: På DPA-konferencen i Los Angeles blev stifter af Gadejuristen, Nanna W. Gotfredsen, i aften tildelt The Justice Gerald Le Dain Award for Achivement in the Field of Law. “Jeg er utrolig beæret over at være modtager af denne pris og samtidig fantastisk glad for, at Gadejuristens arbejde til stadighed møder så stor interesse og opbakning også ude i den store verden”, siger Nanna W. Gotfredsen.

Kafkatten 2009 tildelt Gadejuristen

11. marts 2009: Gadejuristen er tildelt Retspolitisk Forenings hæderspris Kafkatten 2009. I motivationen står der bl.a.: “Retspolitisk Forening giver derfor sin ærespris til Gadejuristen, som klart beskytter en udsat minoritet, som er svær at hjælpe. Det er et arbejde, som fremtvinger den største respekt. En respekt som også gadebetjentene på Vesterbro har”. Du kan læse hele motivationen her.

Gadejuristen modtager Årets Anker

29. maj 2008: Gadejuristen blev i dag overrakt Årets Anker i Fælledparken. Årets Anker er opkaldt efter Anker Jørgensen og er blevet uddelt hvert år siden 1987. HK i København står bag denne pris, som uddeles sammen med en check på 50.000 kr.

Anker Jørgensen sidder selv i dommerpanelet sammen med overborgmester Ritt Bjerregaard og skuespilleren Jesper Klein. Det er en kæmpe ære og det var stort at møde Anker Jørgensen selv, som deltog i prisoverrækkelsen. Overborgmester Ritt Bjerregaard sagde bl.a., at hun kendte Gadejuristen for at blive ved og holde ud – også i forhold til “de nogle gange lidt tunge offentlige forvaltninger” og så konstaterede hun, at “det er der brug for!”.

TOYP-prisen tildelt Nanna W. Gotfredsen

29. december 2007: Junior Chamber, JCI, tildelte Nanna W. Gotfredsen TOYP-prisen – Ten Outstanding Young Persons – i kategorien “humanitært arbejde” for sit arbejde for fremme af retssikkerhed for udsatte grupper samt stiftelsen af Gadejuristen.

Gadejuristen modtager BrugerVen-prisen

2006: BrugerVen-prisen blev tildelt jurist Nanna W. Gotfredsen bl.a. for arbejdet for og blandt de dårligst stillede stofbrugere, de hjemløse og for stiftelse af Gadejuristen.

Liese Recke fra Gadejuristen modtager BrugerVenPrisen

2005: BrugerVen-prisen (fra BrugerForeningen) blev tildelt psykolog og medlem af Gadejuristens bestyrelse Liese Recke for bl.a. sit store arbejde kommunalt og amtskommunalt med at kvalificere behandlingsindsatsen.

Adresse
Værnedamsvej 7A, 1. sal (baghuset)
1819 Frederiksberg C.
(med Vesterbro på det modsatte fortov)

Reg. og kontonummer: 8401 0001023706
CVR: 25048482
Contact
+45 33 31 00 75
Kontakt@gadejuristen.dk
Hvem er vi?
Anders
Sofia
Rikke
Mia
Henriette
Nikoline
Maria

Gadejuristen, stiftet i 1999, er en privat organisation, der yder udgående retshjælp og andre ydelser til og for udsatte mennesker. Vi finansieres af offentlige midler fra finansloven. Du finder vores vedtægter her.

Ønsker du at involvere dig i frivilligt arbejde, donere tid eller støtte, har du spørgsmål til Gadejuristen, eller kunne vi eventuelt bidrage med noget information, så tag endelig kontakt til os.

Copyright © 2023 - Gadejuristen