Bestil rettighedskort her

Er du stofbruger kan du få behov for at have dine rettigheder ved hånden. Derfor har vi i Gadejuristen lavet en række kort, du kan bestille kvit og frit.

Det røde kort kan vises til lægen eller andre sundhedspersoner, hvis du søger hjælp til behandling af abstinenser. Det omtaler de mest basale rettigheder, som du også kan læse om her.

Du kan også bestille et gult rettighedskort. Det gør, at du kan slippe med en advarsel frem for en bøde, hvis du opfylder visse kriterier. Læs også mere her.
Det blåt rettighedskort, oplyser dig om muligheden for at få gratis tandbehandling, hvis du opfylder en række betingelser, som du også  kan læse om her.

Til sidst har vi et turkis rettighedskort, som oplyser dig om mulighederne for at få et socialt frikort, der betyder, du kan tjene op til 40.000 kr. skattefrit om året, uden at lønnen bliver modregnet i dine offentlige ydelser.

Du kan bestille kortene i formularen herunder eller ved at skrive til Gadejuristen på kontakt@gadejuristen.dk eller ringe på telefon 33 31 00 75. Du kan bestille op til fem rettighedskort til deling med andre stofbrugere. Ring eller skriv en mail, hvis du har brug for flere end fem.

Adresse
Værnedamsvej 7A, 1. sal (baghuset)
1819 Frederiksberg C.
(med Vesterbro på det modsatte fortov)

Reg. og kontonummer: 8401 0001023706
CVR: 25048482
Contact
+45 33 31 00 75
Kontakt@gadejuristen.dk
Hvem er vi?
Anders
Sofia
Rikke
Mia
Henriette
Nikoline
Maria

Gadejuristen, stiftet i 1999, er en privat organisation, der yder udgående retshjælp og andre ydelser til og for udsatte mennesker. Vi finansieres af offentlige midler fra finansloven. Du finder vores vedtægter her.

Ønsker du at involvere dig i frivilligt arbejde, donere tid eller støtte, har du spørgsmål til Gadejuristen, eller kunne vi eventuelt bidrage med noget information, så tag endelig kontakt til os.

Copyright © 2023 - Gadejuristen